• Polish Auto, Polish Faruri
  • Polish Jante
  • Cosmetica Auto
  • Reconditionat Vopsea
Polish up

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Polish auto:
Clasa mica - 45€
Clasa medie - 60€
Clasa mare - 65€
Car Exclusiv - 70€
JEEP - 70€
VAN - 75€

Curatat Tapiterie:
Clasa mica - 45€
Clasa medie - 60€
Clasa mare - 65€
Car Exclusiv - 70€
Jeep - 70€
VAN - 75€

Pachete: Exterior & Interior:
Clasa mica - 80€
Clasa medie - 100€
Clasa mare - 115€
Car Exclusiv - 125€
Jeep - 130€
Van - 140€

MAI IEFTIN DAR LA ACEASI CALITATE.
CU TOT CE TREBUIE SA STITI DESPRE COSMETICA AUTO+CELE MAI BUNE PRETURI IN DOMENIU !

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Am deschis un magazin nou [continua...]
Polish auto acum mai ieftin [continua...]
Polish si refacera jantelor [continua...]
Cosmetica auto de lux ! [continua...]
 
 
polish down

Polish faruri - Pentru a salva capacitatea de iluminare a masinii !

   Datorita unei mari varietati de factori externi, toti posesorii de masini au nevoie la un moment dat de polish faruri pentru autoturismul personal. Datorita faptului ca farurile masinilor sunt realizate din plastic, acestea se degradeaza in timp si isi pierd claritatea originala. Servicile de polish faruri sunt excelente si iti ofera posibilitatea de a scapa de costurile inlocuirii farurilor cu unele noi atunci cand masina isi pierde capacitatea de iluminare datorita farurilor deteriorate.

Polish faruri – tratament pentru farurile opace

   In timp, din cauza plasticului din care sunt fabricate si datorita actiunii nocive a factorilor de mediu, orice masina ajunge sa aiba nevoie de un polish faruri. Faptul ca acestea devin mate nu dauneaza doar aspectului estetic al masinii, ci si conducatorului sau conducatorilor auto care circula din sens opus. Toate problemele de acest gen pot fi inlaturate datorita unei simple proceduri de polish faruri care nu dureaza mai mult de o ora, dar care va reda „vederea" autoturismului dumneavoastra.

   In special pe timp de noapte aveti nevoie ca farurile masinii dumneavoastra sa functioneze la capacitate maxima. Daca ati observat ca functia de iluminare a masinii dvs este in scadere, aveti nevoie in mod sigur de un tratament de polish faruri pentru autoturismul personal. Nu ezitati sa apelati la serviciile noastre in aceste conditii. Va garantam ca toate defectele, zgarieturi, pete pe suprafata farurilor, vor fi remediate.

Polish faruri – „liftingul" ideal pentru masina preferata

   Se spune ca masina este jucaria preferata a oricarui barbat. Si stim cu totii cu cata grija se poarta unii cu jucaria sau jucariile lor. Insa anumite deteriorari nu pot fi evitate atata timp cat masina e folosita si nu pusa la pastrare in garaj, ceea ce duce la necesitatea apelarii la servicii de polish faruri. Din pacate mediul in care traim si in care o masina isi duce la randul ei viata, ne afecteaza in egala masura aspectul exterior. In ziua de azi nu doar oamenii pot beneficia de „operatii estetice". Pentru autoturismul personal exista un tratament special si anume acela de polish faruri, in momentul in care deteriorarea acestora impiedica buna functionare a masinii.

Polish faruri pentru conducatori multumiti

   Cand capacitatea optica a farurilor este in scadere, lumina devine opaca, imprastiata, neclara si deranjeaza conducatorii auto ce vin din fata. Cand acest lucru ti se intampla si tie ai nevoie cu siguranta de polish faruri pentru masina ta. la noi vei beneficia de servicii de inalta calitate asigurate de o echipa specializata in acest domeniu si care foloseste doar produse de cea mai buna calitate. Rezultatul va fi satisfactia dvs pentru o masina cu un aspect estetic imbunatatit si a noastra pentru o munca bine facuta.

   Poti evita inlocuirea farurilor deteriorate daca apelezi la serviciile noastre profesionale de polish faruri, economisind astfel timp si bani. Iti garantam remedierea defectiunilor astfel incat farurile autoturismului tau vor arata ca la inceput. In cazul in care aveti nevoie de servicii de polish, polish faruri pentru un intreg parc auto, nu ezitati sa ne contactati pentru o oferta. Cele mai bune servicii, polish auto de inalta calitate le gasiti mereu la Car Clean.

www.CarClean.ro 2010 - 2016 CopyRight | All Rights Reserved
[ Despre noi ] [ Serviciile noastre ] [ Preturi ] [ Service Mobil ] [ Galerie Foto ] [ NanoTec effect ] [ Contact ]